Kilogram banana u Beogradu košta 1.150 DINARA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kilogram banana u Beogradu košta 1.150 DINARA!

U jednom novobeogradskom marketu prodaju se banane koje koštaju čak 1.149,99 dinara za kilogram.

Na "prvu loptu" izgledaju kao one "obične", samo malo prezrele i pocrnele, pa vam se može desiti da ih na brzinu ponesete do vage na merenje jer su dobre za, na primer, dodavanje u kolače.

Na "drugu loptu" vidite da 1.149,99 dinara košta kilogram banana.

Cena je tolika jer ovo nisu obične, već one koje spadaju među ubedljivo najskuplje u ponudi – crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << banane. Poznate su i kao Dacca banane, rastu u Aziji i Južnoj Americi, a ima ih i u Australiji. Međutim, najpopularnije su u Centralnoj Americi, gde su i najviše izvezene.

Interesantno je da se i one beru zelene, poput običnih, i da dozrevaju u transportu.

Oni koji su ih probali tvrde da ih ukus podseća na ukus maline.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Za kilogram banana u Beogradu - 1.150 dinara

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019

U jednom novobeogradskom marketu prodaju se banane koje koštaju čak 1.149,99 dinara za kilogram, javljaju beogradski mediji...Foto: youtube/screenshot/Video clip..Cena je tolika jer nisu u pitanju obične banane, već one koje spadaju među ubedljivo najskuplje u ponudi – crvene banane...Poznate...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.