Kif: Mere vlade izuzetno važne

Izvor: B92, 20.Sep.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kif: Mere vlade izuzetno važne

Ambasador Velike Britanije u Beogradu Denis Kif ocenio je da su mere fiskalne konsolidacije, koje Vlada Srbije namerava da usvoji, veoma važne.

"Što se tiče ekonomskih reformi, mislim da je ovde politika Vlade Srbije dosta jasna i ima napretka. Pre mesec dana usvojeno je nekoliko važnih zakona - o radu, o medijima i mislim da je to napredak, to je važno. Sada imamo drugo pitanje, a to je implementacija", rekao je Kif za Tanjug.

Prema njegovim rečima, još jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bitno pitanje u sferi reformi je pitanje rebalansa budžeta.

"Mere fiskalne konsolidacije koje je premijer Vučić najavio 18. septembra su izuzetno važne. Smatram da su u kombinaciji sa novim zakonima ovo pozitivni koraci u pravcu reformisanja srpske ekonomije i nastavka procesa približavanja Evropskoj uniji."

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.