Katar investira u Pakistan tri milijarde dolara

Izvor: B92, 24.Jun.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katar investira u Pakistan tri milijarde dolara

Katar će obezbediti nove investicije u Pakistanu u vrednosti od tri milijarde dolara, u formi depozita i direktnih investicija.

Nakon ove investicije, ekonomsko partnerstvo između Katara i Pakistana dostići će devet milijardi dolara, rekao je katarski ministar spoljnih poslova šeik Mohamed bin Abdulrahman al-Tani.

Najnovija vest je objavljena nakon posete katarskog emira Pakistanu.

Vlada pakistanskog premijera Imrana Kana nastoji da stabilizuje slabašnu ekonomiju sa kreditima iz zemalja Persijskog zaliva i uz pomoć novca međunarodnih donatora.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Katar ulaže 3 milijarde dolara u Pakistan

Izvor: Blic, 24.Jun.2019

Katar će obezbediti nove investicije u Pakistanu u vrednosti od tri milijarde dolara, u formi depozita i direktnih investicija, izvestila je danas katarska državna novinska agencija QNA.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.