Karamarko se u nedjelju oženio s Anom Šarić

Izvor: SEEbiz.eu, 26.Maj.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karamarko se u nedjelju oženio s Anom Šarić

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i njegova odabranica Ana Šarić razmijenili su bračne zavjete u nedjelju u novozagrebačkom kvartu Siget u Crkvi Svetoga Križa.

Učinili su to kako su i najavili - u intimnoj svečanosti daleko od očiju javnosti.

Iako su u vezi već nekoliko godina, prvi put su se zajedno pojavili u javnosti u kolovozu u Puli prilikom otvaranja jedne manifestacije, kada su spremno pozirali novinarima.

Tomislavu Karamarku ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << je drugi brak. Prije tri godine objavio je kako je već neko vrijeme razveden od supruge Enise s kojom ima dvoje djece.

Karamarko je o stupanju u brak vrlo kratko progovorio i u intervjuu za Novu TV .

Mislav Bago ga je pitao o Mercedesu zbog kojeg se nedavno našao na udaru kritičara koji su tvrdili da ga je trebao unijeti u imovinsku karticu.

'Ta kartica nije vlasništvo niti firme, moje, već supruge ako ćemo preciznije. Oprostite, nije vlasništvo ni njezine firme, već je iznajmljeno. To je kao da iznajmite dvoranu u kojoj igrate mali nogomet pa kažete da to treba staviti u imovinsku karticu', rekao je Karamarko.

Bago je primijetio da je spomenuo riječ 'supruga' pa ga je odmah pitao: 'Vi ste sad meni rekli da ste se oženili?'

'Da, u međuvremenu, da. Pa u nedjelju, da', odgovorio mu je Karamarko.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.