Kapital ToMontenegro uvećan na 19 miliona evra

Izvor: B92, 25.Feb.2021, 18:49

Kapital ToMontenegro uvećan na 19 miliona evra

Podgorica -- Crnogorska vlada je na današnjoj sednici donela odluku da se osnovni i uplaćeni kapital avio-kompanije ToMontenegro uvećava na 19 miliona evra.

Vlada je na sednici donela odluku o izmeni Statuta ToMontenegra.

"Izmenom se Statut usklađuje sa Odlukom o odobrenju uplate sredstava ToMontenegra, kojom se osnovni i uplaćeni kapital uvećava i iznosi 19 miliona evra", navodi se u saopštenju Službe za odnose sa javnošću Vlade Crne Gore, prenosi RTCG. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Odluka o osnivanju nove avio-kompanije objavljena je 30. decembra prošle godine u Službenom listu, a donesena istog dana bez održavanja sednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Povećan BUDŽET za novog crnogorskog AVIO-PREVOZNIKA

Izvor: Blic, 26.Feb.2021, 14:50

Vlada Crne Gore na današnjoj sednici donela je odluku da se uplaćeni kapital avio-kompanije "ToMontenegro" uveća na 19 miliona evra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.