Izvor: Beta, 07.Nov.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamate u Italiji na rekordnom nivou

RIM, 7. novembra 2011. (Beta-AP) - Kamate na italijanske pozajamice dostigle su u ponedeljak najviši nivo od uvodjenja evra i gotovo dotakle nivo na kojem su Irska i Portugal bile primorane da zatraže medjunarodnu pomoć.

Novi finansijski problemi su povećali pritisak na premijera Silvija Berluskonija da podnese ostavku i otvori put novoj vladi koja bi odlučnije mogla sprovoditi neophodne reforme, ocenjuje agencija AP.

Prinos na i...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kamate u Italiji na rekordnom nivou

Izvor: NaDlanu.com, 07.Nov.2011

RIM, 7. novembra 2011. (Beta-AP) - Kamate na italijanske pozajamice dostigle su u ponedeljak najviši nivo od uvodjenja evra i gotovo dotakle nivo na kojem su Irska i Portugal bile primorane da zatraže medjunarodnu pomoć... RIM, 7. novembra 2011. (Beta-AP) - Kamate na italijanske pozajamice dostigle...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.