Kalašnjikov udvostručuje prozvodnju

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalašnjikov udvostručuje prozvodnju

Ruski proizvođač oružja "Koncern Kalašnjikov" investirao je 27,2 miliona dolara u unapređenje proizvodnje, što je na godišnjem nivou povećanje od 1,5 puta.

- Planiramo da udvostručimo proizvodnju na 17,7 milijardi rublji (240,8 miliona dolara) i da imamo raznovrsnije proizvode u 2016 - rekao je Krivoručko.

Pres služba "Koncerna Kalašnjikov" saopštila je da je u prethodnih 12 meseci 2,1 milijardi rublji investirao u unapređenje mašina i proizvodnje, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i za uvođenje informacionih tehnologija.

Ukupno je u prethodne dve godine Kalašnjikov investirao više od tri milijarde rublji (40,8 miliona dolara) u unapređenje opreme i optimizaciju proizvodnje, rekao je direktor kompanije Aleksej Krivoručko.

"Koncern Kalašnjikov" koji je 51 odsto u vlasništvu države Rusije, pored automatske puške "kalašnjikov" proizvodi sportske sačmarice, streljačke puške i razno oruđe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.