Kalanovićeva: Budžet za NIP neće biti manji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalanovićeva: Budžet za NIP neće biti manji

BEOGRAD - Ministar za Nacionalni investicioni plan (NIP) Verica Kalanović izjavila je danas da je sigurno da budžet za NIP neće biti povećavan progresivno, kako je bilo predviđeno, ali da neće biti ni manji.

"Sigurno je da budžet NIP neće biti povećavan progresivno, kao što je bilo predviđeno, ali ne očekujem da će biti manji", rekla je ona posle otvaranja novog nastavnog prostora na Fakultetu organizacionih nauka.

Za naredu godinu, naglasila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kalanović, za NIP su predviđena sredstva u iznosu od 47 milijardi dinara.

Kalanović je istakla da će se finansijska kriza koja je prisutna u celom svetu odraziti i na Srbiju.

"Međutim, nacionalni projekti za 2009. godinu su već predviđeni za finansiranje iz potpuno realnih izvora koji predstavljaju investicije iz razvojnih banaka, tako da to neće doći u pitanje", rekla je Kalanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.