Kako da uštedite 150.632 RSD, korak po korak/FOTO

Izvor: B92, 17.Maj.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da uštedite 150.632 RSD, korak po korak/FOTO

Za sve ono "posle posla" smo zaduženi mi. Tome prethodi detaljna priprema od nekoliko dana, pa i nedelja, kao i beskrajna i tako detaljna komunikacija u timu.

Naš kolektiv se širi, i jasno nam je da su nam i troškovi veći.

Čuli smo za digitalnog BizSavetnika - rečeno nam je da je naše samo da mu kažemo šta nam treba, da nam neće oduzeti mnogo vremena (što je nama presudno), a da ćemo dobiti sve što želimo (i to je moguće?)... Ovako nas je savetovao: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prvo nas je pitao u koju oblast poslovanja se ubraja naš sektor? Dakle, biramo "Sport, turizam i ugostiteljstvo".

Bitno je i koliko zaposlenih ima naša firma - pišemo 10.

Na pitanje koliko često koristimo fiksni telefon je lako odgovoriti - često.

Ovo je već malo komplikovanije i moramo da se presaberemo, moblini telefon? Pa ovako, u firmi stalno, podrazumeva se. I van firme, naravno. Već za internet -retko.

E sad pitanje na kome naš tim radi non stop - šta nam treba da bismo bili bolji? Hm, biramo veće prisustvo na internetu.

I ta da - digitalni savetnik nam je izračunao preporuku koja nam se, sudeći po cifri koju bismo uštedeli, već dopala.

Na primer, jedan od ponuđenih paketa, je BizMixNet Xl za koji kolege već glasaju. U njemu dobijamo neograničene razgovore u timu, da ponovimo, neeograničenee. Neograničen internet, čak 1.300 minuta, a tu su i međunarodni pozivi.

Po ovoj računici, mesečni račun bi nam bio ispod 30.000 dinara (što je manje od onog koji sada izdvajamo), a BizPaketom bismo uštedeli čak 150.632. dinara.

Uz ovo, dobili smo za samo jedan dinar tablet koji nam je, slučajno, neophodan trenutno, i popust na office 365, a možemo i neki smartfon da pazarimo povoljno.

I to nije sve, dobili smo još niz preporuka za našu firmu koje vredi razmatrati, tako da Savetniče, za početak, ne bismo te menjali.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.