Izvor: S media, 08.Mar.2013, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da im ne zavidite: Rade od kuće i zarađuju milione!

Odmah nakon što je čuo za odluku Marise Mejer, Ričard Brenson iz Virgina objavio je na Tviteru kako nikad u životu nije radio u kancelariji niti to namerava u budućnosti.

Oni zarađuju ogromne pare, a rade od kuće

Jeff Weiner – izvršni direktor LinkedIna ne radi od kuće, ali deo poslovnih sastanaka ne obavlja u kancelarijama, već u šetnjama oko sedišta kompanije – slično je radio i Stiv Džobs.

Matt >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Drudge – svoju internet stranicu Drudge Report koja mu donosi milion dolara godišnje vodi iz kućne "kancelarije".

Rafat Ali – osnivač Skifta i PaidContenta posao uglavnom obavlja sa kuhinjskog stola u stanu koji je smešten na 40-tom spratu zgrade u Long Islandu.

Craig Newmark – iako Craigslist ima svoje kancelarije, njegov osnivač najviše radi od kuće i vreme provodi fotografišući ptice u obližnjoj šumi.

James Hamilton - zadužen je za Amazon Web Services čije usluge koriste kompanije poput Pinteresta i Reddita. Iako bi pomislili da čovek koji vodi ovako odgovoran posao radi u kancelariji okružen računarima, biće da on ima najbolje radno mesto - najviše vremena provodi na svojoj jahti.

Izvor:Dnevnik.hr, S media foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Rade od kuće i zarađuju milione

Izvor: Capital.ba, 09.Mar.2013, 08:01

NJUJORK, Odluka nove direktorke Yahooa da zabrani rad od kuće digla je prašinu. Povodom nje su se oglasili brojni uspješni biznismeni koji su potvrdili kako zarađuju milione iz fotelje. Odmah ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.