KZM Inđija: Konkurs za volontere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KZM Inđija: Konkurs za volontere

Kancelarija za mlade Inđija otvorila je konkurs za prijem volontera na predstojećim festivalima koji će se održavati na području opštine Inđija.

Prvi je Šekspir festival, koji će se održati od 25. do 30. juna u Vili Stanković u Čortanovcima, navodi se u pozivu.

Od 2. do 5. jula Kancelarija za mlade realizuje Urban fest, čiji je cilj promocija mladih umetnika sa područja opštine.

Scena fest održaće se od 17. do 26. jula.

Na svim festivalima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << volonteri i volonterke će imati obezbeđenu hranu i piće. Po završetku volontiranja dobiće sertifikat kao priznanje o volontiranju, što im može biti dodatna referenca u biografiji.

Mladi će kroz angažovanje na ovim festivalima razviti osećaj pripadnosti i korisnosti za zajednicu, razviće nove veštine, upoznaće se sa timskim radom, družiti se sa ljudima iz različitih gradova i zemalja, poboljšati znanje stranih jezika i steći uvid u organizaciju jednog festivala.

Konkurs za volontere otvoren je do 20. juna.

Prijave se šalju putem mejla kzm@indjija.net.

Potrebno je navesti ime i prezime, broj telefona i festival na kom bi zainteresovana mlada osoba volontirala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.