Još nešto za srećan put - novi roming internet dodaci

Izvor: B92, 19.Jun.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još nešto za srećan put - novi roming internet dodaci

Pre nego što spakujete kofer za putovanje, ne zaboravite da aktivirate i roming pakete.

Koliko smo puta sami sebi rekli da ćemo ostaviti posao kod kuće kada krećemo na odmor, a svesni smo da u današnje vreme to baš i nije moguće. Da ne biste brinuli koliko će vas to „nošenje posla“ na put koštati, pustite da telefon pakete spakuju drugi za vas.

Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo, aktivirajte nove Biz roming Internet dodatke i uživajte u Internetu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa najatraktivnijih turističkih destinacija. Ostanite u kontaktu sa poslovnim saradnicima, pričajte, putujte, razmenjujte mail-ove i surfujte Internetom uz nove povoljne Biz roming Internet dodatke.

Biz roming Internet dodatke možete koristiti u Austriji, Bugarskoj, Egiptu, Francuskoj, Grčkoj, Holandiji, Hrvatskoj, Italiji, Luksemburgu, Mađarskoj, Malti, Nemačkoj, Rumuniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji, Švajcarskoj, Turskoj i Velikoj Britaniji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.