Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2013, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neke odredbe Zakona o radu usaglašene, neke i dalje sporne

Na dvodnevnom sastanku članova radne grupe za donošenje izmena Zakona o radu i predstavnika sindikata i poslodavaca usaglašene su neke sporne tačke, dok su neka pitanja i dalje ostala otvorena i razmatraće se i narednih dana, izjavio je državni sekretar Ministarstva rada Zoran Martinović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo privrede dostavilo svoj predlog izmena

Izvor: Danas, 05.Nov.2013

Predstavnici sindikata, poslodavaca i Ministarstva za rad i socijalnu politiku juče su u Aranđelovcu počeli dvodnevno usaglašavanje teksta Zakona o radu koji bi trebalo da završi u formi predloga za njegove izmene. Na radnu verziju teksta sa kojim su socijalni partneri bili upoznati u petak, svoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.