Jokić nije kompetentan za direktora Železnica

Izvor: Beta, 17.Jan.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić nije kompetentan za direktora Železnica

BEOGRAD, 17. januara 2015. (Beta) - Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je u subotu da je Vlada Srbije odustala od predlaganja Zdravka Jokića za generalnog direktora "Železnica Srbije", pošto je nekompetentan za tu funkciju.

Mihajlovićeva je rekla da su stigle informacije o investicionom kreditu koje je Jokić uzeo za svoju firmu i da je na osnovu tih podataka odlučeno da se umesto njega za direktora Železnica predloži Miroslav >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Stojčić.

"Iako ne duguje državi, smatrali smo da nije dovoljno kompetentan da vodi Železnice i smatrali smo da je mnogo bolje da takavog kandidata povučemo pa makar i u poslednji čas, nego da takvog kandidata branimo", rekla je Mihajlović novinarima u Vladi Srbije.

Jokić je završio Gradjevinski fakultet u Subotici i vlasnik je i direktor firme "Graditelj" iz Novog Sada.

Vlada Srbije je na sednici u subotu odlučila da Skupštini društva Železnice Srbije predloži da za generalnog direktora izabere Miroslava Stojčića.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mihajlović:Ispunili smo sva obećanja u 2014.

Izvor: Mondo, 17.Jan.2015

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila da je to Ministarstvo ispunilo sva obećanja data 2014. godine i najavila da će ova godina biti godina gradnje, razvoja i reformi...Foto: Beta/Ministarstvo saobraćaja, Aleksanadar Stojanović..Predstavljajući...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.