Jeziva bića žive na dnu okeana (FOTO)

Izvor: S media, 21.Feb.2012, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva bića žive na dnu okeana (FOTO)

Fascinantne fotografije pokazuju kako su se ova bića razvila kako bi mogla da prežive visoki pritisak na dubinama ispod 1000 metara, pišu 24 sata.hr.

Automobili koji liče na životinje (FOTO)

Veruje se i da će otkrića sa ovih dubina gde Sunčeva svetlost nikada ne dopire otkriti i nova saznanja o mogućnosti postojanja života na drugim planetama.

Život buja na dnu okeana (VIDEO)

Na fotografijama se vidi kako mogu da izbace usta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kako bi lakše uhvatili plen.

Čovek delfin (FOTO+VIDEO)

Napretkom tehnologije, naučnici su mogli da obavljaju istraživanja na sve većim dubinama, a na morskom dnu su umesto pustare, otkrili različite zajednice koje žive uz hidrotermalne izvore iz kojih izbija vruća voda i razne hemikalije.

foto:Barcroft/Profimedia

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.