Jelašić: Devizna štednja građana sigurna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelašić: Devizna štednja građana sigurna

SMEDEREVO- Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić izjavio je danas u Smederevu da je devizna štednje građana sigurna.

"Sve što su moji prethodnici poslednjih nekoliko godina i ja lično radili je potvrda da devizna štednja 'ni pod tačkom razno' neće postati stara devizna štednja", kazao je on na predavanju u Gradskoj skupštini Smedereva.

Jelašić je istakao i da je su devizne rezerve Narodne banke Srbije na sigurnom.

"Najveći deo gotovine i danas je u nemačkoj Bundes banci, a deo rezervi je i u prvoklasnim državnim hartijama od vrednosti", kazao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelašić: Štednja građana sigurna

Izvor: B92, 17.Nov.2008

Smederevo -- Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić izjavio je da je devizna štednje građana sigurna..."Sve što su moji prethodnici poslednjih nekoliko godina i ja lično radili je potvrda da devizna štednja 'ni pod tačkom razno' neće postati stara devizna štednja", kazao je on na predavanju...

Nastavak na B92...

Štednja građana sigurna

Izvor: Kurir, 18.Nov.2008, 06:37

SMEDEREVO - Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić izjavio je juče da je devizna štednje građana sigurna. - Sve što smo moji prethodnici i ja lično poslednjih nekoliko godina radili potvrda je da devizna štednja ni pod tačkom razno neće postati stara devizna štednja - rekao je Jelašić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.