Jeftinije u Crnoj Gori u septembru

Izvor: B92, Beta, 21.Avg.2009, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije u Crnoj Gori u septembru

Podgorica -- Cene boravka u hotelima Hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Budvanska rivijera u septembru će biti 25 odsto niže nego u julu i avgustu.

Tako će cene u septembru biti niže 40 odsto nego u septembru i oktobru prošle godine. Cene polupansiona u turističkom naselju Slovenska plaža će biti 24 evra, a u hotelu Aleksandar u Budvi 28 evra.

Pun pansion u petrovačkom hotelu Palas koštaće 35 evra, a polupansion u dvokrevetnoj sobi u hotelu Kastel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lastva u Petrovcu 21 evro.

I ostala hotelsko turistička preduzeća su za septembar najavila znatno niže cene nego ranijih godina.

Ministar turizma Predrag Nenezić je kazao da letnja sezona protiče u skladu sa očekivanjima, i da je sada u Crnoj Gori više turista nego u istom mesecu ranijih godina. On je kazao da je posebno zadovoljan brojem gostiju na planinama koje su posećene najviše za poslednjih 15-ak godina.

Prema procenama, broj turista u avgustu u Crnoj Gori biće između 380 i 400 hiljada. To znači da bi ove godine, do kraja avgusta, Crnu Goru posetilo milion turista, a dobra poseta se očekuje i u septembru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.