Jedno zanimanje postalo posebno traženo VIDEO

Izvor: B92, 23.Jan.2021, 16:32

Jedno zanimanje postalo posebno traženo VIDEO

Beograd -- Tokom 2020. godine većina zaposlenih radila je od kuće, a mnogo njih ostalo je bez posla. Ipak, od početka pandemije, jedno zanimanje je posebno traženo.

I mnogi roditelji su tokom pandemije radili od kuće, ali su ipak odlučili da mališane povere dadiljama. Porasla je potražnja za bebisiterkama.

Rukovodilac Bebi servisa Beograda Ruzmilka Đotunović rekla je da je interesovanje konstantno, ali sada jeste porasla potražnja.

Razlozi su, kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razni. Neki roditelji su bili prinuđeni da povuku decu iz vrtića zbog osetljivog zdravstvenog stanja. Neki su baš zbog rada od kuće angažovali bebisiterke, jer rad od kuće jeste izvan prostorija poslodavca, ali važe ista pravila kao u kancelarijama.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.