JOŠ JEDNA POMOĆ DRŽAVE! OVA grupa građana može da se prijavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 18:32

JOŠ JEDNA POMOĆ DRŽAVE! OVA grupa građana može da se prijavi

Svi proizvođači hleba sa teritorije srbije mogu se prijaviti.
Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine objavilo je Poziv proizvođačima hleba za kupovinu brašna "T-500" po subvencionisanim cenama iz robnih rezervi, u količini od 32.500 tona do 21. marta.
Pravo na subvenciju imaju svi proizvođači hleba sa teritorije Srbije, koji su u momentu donošenja Uredbe o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba od brašna "T-500" bili registrovani za obavljanje pomenute delatnosti, objavljeno je na sajtu Ministarstva.
Maksimalne količine brašna koje proizvođači hleba mogu kupiti biće određene proporcionalno njihovoj proizvodnji hleba od brašna "T-500" po maksimalnoj proizvođačkoj ceni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.