Izvučena tijela dvojice rudara

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvučena tijela dvojice rudara

ZENICA - Iz jame Raspotočje Rudnika mrkog uglja Zenica izvučena su na površinu tijela dvojice rudara koji su smrtno stradali od "gorskog udara" u četvrtak, 4. septembra, javlja "Dnevni avaz".

Očekuje se izvlačenje još dva tijela.

Iz rudnika je juče spašeno 29 rudara, koji su na dubini od 800 metara proveli više od 20 časova. Pet rudara je smrtno stradalo.

Federalni mediji javili su da su nastradali Mehmed Dizdarević, Mehmedalija Halilović, Fahir Halač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Fejzo Isaković i Hajrudin Bradarac.

Portparol Kantonalne bolnice Zenica DŽana Hedžić rekla je da se na posmatranju u bolnici nalazi još samo jedan povrijeđeni rudar od njih 26, koliko je juče prevezeno u ovu ustanovu. Uz njih, bio je povrijeđen i jedan spasilac.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Izvući će se tela četiri rudara, do petog teško

Izvor: Mondo, 06.Sep.2014

Iz jame Raspotočje Rudnika mrkog uglja Zenica izvučena su na površinu tela dvojice rudara koji su smrtno stradali od "gorskog udara" u četvrtak, 4. septembra, javlja "Dnevni avaz"...Foto: TANJUG - Fena..Očekuje se izvlačenje još dva tela a do tela petog nastradalog rudara biće teško doći...Iz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.