Iz Save kod Rače spasena četiri migranta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Save kod Rače spasena četiri migranta

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina i Granične policije BiH spasli su iz reke Save u blizini graničnog prelaza Rača četiri migranta iz Irana, javlja Fena.

"U pitanju su migranti, koji su najverovatnije plutali rekom Savom iz pravca Republike Srbije, prešli na bh. područje te proveli dva dana na ostrvu nabujale reke. Nakon višesatne akcije spaseni su od sigurne smrti", saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Zajedničkim snagama, uz pomoć čamaca i rizikujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svoje živote, pripadnici Policijske uprave Bijeljina i Granične policije, od utapanja su spasili četvoricu migranata kojima je ukazana medicinska pomoć.

Iz bijeljinske policije napominju da im se danas u 13.43 sati obratila N.Dž. iz Sarajeva te saopštila da je obaveštena od strane međunarodne organizacije "Lekari bez granica" da su u kontaktu sa migrantima iz Irana, koji plutaju na komadima drveta na reci Savi i da su žživotno ugroženi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Migranti danima bili NASUKANI na ostrvcu od granja usred nabujale Save: Spas je stigao u poslednji čas (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2018

Nakon višesatne akcije izbavljeni od sigurne smrti..Pripadnici Policijske uprave Bijeljina i Granične policije BiH spasli su iz reke Save u blizini graničnog prelaza Rača četiri migranta iz Irana...Pročitajte i:..Migranti su se nalazili u improvizovanom čamcu koji se nasukao na ostrvce formirano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.