Ivanuša: Protiv lažnih vesti SZO se bori kredibiitetom

Izvor: Danas, 08.Maj.2020, 00:19

Ivanuša: Protiv lažnih vesti SZO se bori kredibiitetom

Infodemija, odnosno veliki broj lažnih vesti, nastala je zbog potrebe za informacijama o tome kako da se ponašamo u vreme pandemije, izjavio je danas predstavnik Svetske zdravstvene organizacije (SZO) za Srbiju Marjan Ivanuša na trećem EUINFONET vebinaru "Priče iz karantina" – stvarni virus i lažne vesti.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Svet je pogodila infodemija - poplava lažnih vesti koje prate pandemiju

Izvor: VOA, 08.Maj.2020

Infodemija, svojevrsna poplava lažnih vesti, nastala je usred pandemije koronavirusa, kao posledica potrebe za informacijama o samoj pandemiji i o tome kako se treba ponašati dok ona traje, izjavio je predstavnik Svetske zdravstvene organizacije za Srbiju Marjan Ivanuša na trećem u nizu vebinara...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.