Izvor: Capital.ba, 29.Sep.2011, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija platila rekordan prinos na obveznice

RIM, Italija je danas platila najveći prinos na desetogodišnje obveznice od uvođenja evra na prvoj aukciji dugoročnih obveznica nakon što joj je rejting agencija Standard and Poor's snizila kreditini rejting. Italijanski troškovi zaduživanja i dalje su pod pritiskom uprkos obnovljenom apetitu investitora za rizikom nakon što je njemački parlament ratifikovao odluku o proširenim ovlaštenjima za evropski...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Italija kupovala na aukciji dugoročnih obveznica

Izvor: S media, 30.Sep.2011, 07:50

Italija platila najveći prinos na obveznice Italija je platila najveći prinos na 10-godišnje obveznice od uvođenja evra, danas, na prvoj aukciji dugoročnih obveznica nakon što joj je rejting agencija S&P snizila kreditini rejting pre 9 dana. ..\n\nwww.admiralmarkets.rs foto:Guliver/Thinkstock)

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.