Istraživanje koje otkriva osobine uspešnih brendova

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Mar.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraživanje koje otkriva osobine uspešnih brendova

KOPAONIK - Agencija za integrisane komunikacije Golin u saradnji s agencijom za istraživanja u oblasti marketinga Faktor Plus, predstavila je na Kopaonik biznis forumu 2017. godine „Performance Report – Izveštaj o performansama", novi jedinstveni alat u oblasti komunikacija za istraživanje, strateško planiranje, pozicioniranje i uticaj brenda i kompanije na tržište.

Direktor za odnose sa klijentima agencije Golin Ivan Kleut istakao je da je "Izveštaj o performansama" >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << revolucionarni komunikacijski alat koji meri uspeh brenda i njegovu poziciju u odnosu na konkurenciju u istoj kategoriji.

"Ovim sveobuhvatnim modulom, prvim na teritoriji Adrijatik regije, izdvajaju se uspešni koji odolevaju izazovima modernog vremena i konkurentnog tržišta. Učesnicima Kopaonik biznis foruma predstavljeni su rezultati ispitivanja bankarskog sektora, odnosno trenutna percepcija banaka iz ugla korisnika bankarskih usluga", naglasio je Kleut.

Prema njegovim rečima, integrisanim pristupom, Izveštaj o performansama omogućava unapređenje performansi, određujući odnos koji klijenti imaju prema korisniku što rezultira uspešnijim pozicioniranjem i postizanjem boljh rezultata brenda i kompanije".

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.