Istra ponovo otvara vrata Srbiji

Izvor: S media, 30.Maj.2010, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istra ponovo otvara vrata Srbiji

Najveće jadransko poluostrvo – Istru prošle godine je posetilo više od 17.000 turista iz Srbije, koji su ostvarili 100.000 noćenja što je za 38 odsto više nego lane, naveli su predstavnici najveće hotelijerske organizacije u Hrvatskoj "Valamar" prilkom dočeka grupe novinara iz Srbije u Rabcu.

Oni su , prilikom nedavne posete srpskih novinara, izrazili očekivanje da će pozitivan trend posete srpskih turista Istri biti nastavljen i ove godine.

Iako po broju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poseta Istri prednjače Nemci, Česi, Francuzi, zatim, Austrijanci, Italijani i Slovenci pa tek onda sami Hrvati, istarski hotelijeri raspoloženi su da prime turiste iz Srbije i ponovo intenzivno rade na promociji svog kraja i svih njegovih specifičnosti koje obiluju primorskim vrlinama.

U ponudi istarski hotelijeri na prvo mesto ističu jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija u ovom delu Kvarnerskog zaliva - Rabac kao najveće turističko odredište na istočnoj obali istarskog poluostrva, koji na vrhuncu sezone ugošćuje preko 10.000 gostiju.

Ovo mesto udaljeno je od Beograda 619, a od aerodrome u Puli 47 kilometara, gosti mogu pronaći smeštaj u luksuznim hotelima i apartmanima, kampovima i privatnom smeštaju.

Cene smešataja kreću se od 20 evra u predsezoni pa do više stotina evra u jeku sezone u najelitnijim hotelima koje Rabac nudi.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istra ponovo otvara vrata Srbiji

Izvor: Capital.ba, 30.Maj.2010

RABAC, Najveće jadransko poluostrvo – Istru prošle godine je posetilo više od 17.000 turista iz Srbije, koji su ostvarili 100.000 noćenja što je za 38 odsto više nego lane, naveli su predstavnici najveće hotelijerske organizacije u Hrvatskoj 'Valamar' prilkom dočeka grupe novinara iz Srbije...

Nastavak na Capital.ba...

Istra spremna za turiste iz Srbije

Izvor: Capital.ba, 31.Maj.2010, 12:04

BEOGRAD, Najveće jadransko poluostrvo Istru prošle godine je posjetilo više od 17.000 turista iz Srbije, koji su ostvarili 100.000 noćenja. To je za 38 odsto više nego lani, naveli su predstavnici najveće hotelijerske organizacije u Hrvatskoj 'Valamar“. Oni su izrazili očekivanje da će pozitivan...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.