Isplaćene sve subvencije po hektaru iz 2009.

Izvor: S media, 02.Sep.2009, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplaćene sve subvencije po hektaru iz 2009.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopštilo da je isplatilo sve zahteve za subvencije 12.000 dinara po hektaru iz 2009. godine za repromaterijal za ratarsku i povrtarsku proizvodnju.

Ministar poljoprivrede Saša Dragin istakao je da su, po prvi put od uvodjenja subvencije po hektaru, svi poljoprivrednici koji su podneli zahtev za te subvencije, dobili novac pre jesenje setve, u momentu kada im je i najneophodniji.

"Sa tim novcem, poljoprivrednici >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << će moći na vreme da krenu u jesenje radove", naveo je Dragin.

Ministarstvo poljoprivrede isplatilo je i sve zahteve po Uredbi o uslovima i načinu korišćenja sredstava za regresiranje osiguranja životinja, useva i plodova u 2009. godini.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.