Investitori gube poverenje u Poljsku

Izvor: S media, 29.Sep.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investitori gube poverenje u Poljsku

Investitori gube poverenje u Poljsku zbog straha da bi finansijska kriza mogla da se proširi.

..

Investitori gube poverenje u Poljsku zbog straha da bi finansijska kriza perifernih zemalja evrozone mogla da se proširi na ovu evropsku zemlju čija privreda najbrže raste. Poljska nacionalna valuta, zlot, je u toku prethodna tri meseca oslabila 16,3 odsto u odnosu na dolar i za 9,8 odsto prema evru, što je najlošiji pokazatelj među evropskim valutama.

\n\nwww.admiralmarkets.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Američki dolar je pao

Izvor: S media, 29.Sep.2011

Američki dolar je pao u odnosu na svoje glavne rivale Američki dolar je pao u odnosu na svoje glavne rivale, dok je evro ojačao nakon što je visoki zvaničnik Evropske unije ukazao da će učiniti sve da se reši finansijska kriza u evro zoni. ..Tokom jutarnje evropske trgovine, dolar je pao u odnosu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.