Interpol raspisao crvenu potjernicu za Kneževićem

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Feb.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interpol raspisao crvenu potjernicu za Kneževićem

PODGORICA - Uprava policije danas je zvanično saopštila da je za odbjeglim Duškom Kneževićem raspisana crvena Interpolova potjernica, na zahtjev NCB Interpol Podgorica.

Uprava policije je time i demantovala advokatski tim Kneževića iz Londona, koji je danas ranije tokom dana saopštio da za njim nije raspisana crvena potjernica.

"Interpolova potjernica za Kneževićem je raspisana zbog više krivičnih predmeta koji protiv njega vodi Specijalno državno tužilaštvo", >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << naveli su u crnogorskoj policiji.

Duško Knežević koji ima i britansko državljanstvo se, kako sam tvrdi, nalazi u Londonu i sada su na potezu britanske vlasti, od kojih se očekuje lociranje, njegovo hapšenje i izručenje Crnoj Gori.

Stupanjem na snagu crvene potjernice, Interpol je potvrdio da se ne radi o političkom progonu, kako je to tvrdio Knežević, već o potkrijepljenim optužbama tužilaštva i policije.

Specijalno državno tužilaštvo Kneževića tereti se za organizovanje kriminalne grupe, utaju poreza i pranje novca u za sada pet predmeta.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.