Interesantan dan za SAD: Američki dolar je počeo da raste

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interesantan dan za SAD: Američki dolar je počeo da raste

Indeks je smanjen za 9.7 odsto

Indeks dolara u SAD porastao je za 0,5% na 93,08 u 8:31 časova. od kako je Donald Tramp postao predsednik Amerike.

Do pre mesec dana OVO u bankama niste plaćali, ali zato od sada za to morate da date 800 dinara

- Ovo bi trebao da bude jedan interesantan dan za dolar i za američke prinose, naročito pošto je centralna banka očekivala još jedan porast cena na sastanku ovog meseca - rekao je Krejg Erlam viši analitičar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na tržištu u OANDA-u, u elektronskim komentarima.

U međuvremenu, u ponedeljak, predsednik Njujorške federacije, Vilijam Dudlej rekao je: "izbjegavanje efekata iz više privremenih, idiosinkratičnih faktora bih očekivao da će se inflacija povećati i stabilizirati oko cilja FOMC-a od 2%", dok je predsednik Čikaga Fed Čarls Evans novinarima rekao: "Nervozan sam zato što bi neke od nedavnih struktura mogle imati malo više stabilnosti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.