Infostan će koristiti privatne izvršitelje

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2012, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infostan će koristiti privatne izvršitelje

BEOGRAD, 26. maja 2012. (Beta) - Infostan će koristi usluge privatnih izvršitelja prilikom naplate duga, rečeno je agenciji Beta u tom beogradskom javnom komunalnom preduzeću.

BEOGRAD, 26. maja 2012. (Beta) - Infostan će koristi usluge privatnih izvršitelja prilikom naplate duga, rečeno je agenciji Beta u tom beogradskom javnom komunalnom preduzeću.Kako je navedeno u odgovoru, Infostan je, kao i sva druga komunalna i ostala preduzeca, u obavezi da poštuje novi zakon, kao što je poštovao i dosadašnji kada su se predlozi podnosili nadležnom sudu.Podseća se da Zakon o izvršenju i obezbedjenju precizira da se od 17. maja predlozi za dozvolu izvrsenja na osnovu verodostojne isprave radi duga za neplaćene komunalne usluge podnose profesionalnim, odnosno privatnim izvršiteljima.U Infostanu su agenciji Beta rekli da to preduzeće mesečno štampa i distribuira uplatnice objedinjene naplate za oko 635.000 domaćinstava u Beogradu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Infostan će koristiti privatne izvršitelje

Izvor: Beta, 26.Maj.2012

BEOGRAD, 26. maja 2012. (Beta) - Infostan će koristi usluge privatnih izvršitelja prilikom naplate duga, rečeno je agenciji Beta u tom beogradskom javnom komunalnom preduzeću...

Nastavak na Beta...

Infostan će koristiti privatne izvršitelje

Izvor: Glas javnosti, 26.Maj.2012

BEOGRAD - Infostan će koristi usluge privatnih izvršitelja prilikom naplate duga, rečeno je u tom beogradskom javnom komunalnom preduzeću. Kako je navedeno u odgovoru, Infostan je, kao i sva druga komunalna i ostala preduzeća, u obavezi da poštuje novi zakon, kao što je poštovao i dosadašnji...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.