Indijska kompanija Rajts zainteresovana za Železnice Srbije

Izvor: Blic, 07.Apr.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijska kompanija Rajts zainteresovana za Železnice Srbije

Železnice Srbije saopštile su danas da je indijska kompanija "Rajts" (Rites) s čijim predstavnicima je danas održan sastanak u Beogradu, zainteresovana za razvojne projekte i za unapređenje odnosa sa Železnicama Srbije.

Generalni direktor i predsednik Skupštine "Železnica Srbije", Miroslav Stojčić i Zoran Anđelković, obavestili su predstavnike indijske kompanije "Rajts" čiji je osnivač Vlada Indije, o stanju Železnica Srbije i o izvođenju najznačajnijih projekata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << modernizacije.

Indijski predstavnici su obavestili domaćine o potencijalu svoje železničke kompanije, kao jedne od najvećih u svetu.

Indijske železnice su medju retkim železničkim upravama u svetu koje same proizvode i svoja vozna sredstva, zbog čega su posebno zainteresovane za vagonogradnju u Srbiji, piše u saopštenju.

Indijskim privrednicima predstavili su se i Saobraćajni institut CIP, Energoprojekt, Putevi Srbije, Mostogradnja, kao i novosadski ZGOP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indijski standard u Železnicama Srbije?

Izvor: Mondo, 07.Apr.2015

Indijska državna kompanija "Rajts" (RITES Limited) zainteresovana je za razvojne projekte Železnica Srbije i srpsku privredu, rekli su predstavnici te firme i njihove partnerske kompanije AFII prilikom posete Železnicama Srbije...Foto: Thinkstock..Osnivač "Rajtsa" je Vlada Indije i ta kompanija je...

Nastavak na Mondo...

Rajts zainteresovana za Železnice Srbije

Izvor: Akter, 07.Apr.2015

Železnice Srbije saopštile su da je indijska kompanija "Rajts" s čijim predstavnicima je danas održan sastanak u Beogradu, zainteresovana za razvojne projekte i za unapređenje odnosa sa Železnicama Srbije..Generalni direktor i predsednik Skupštine "Železnica Srbije", Miroslav Stojčić i Zoran...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.