Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jun.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imlek preuzeo Natura vitu

BANJALUKA - Mljekarske kompanije "Imlek" iz Beograda, "Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice i "Natura vita" iz Blatnice kod Teslića potpisali su danas u Banjaluci ugovor o preuzimanju mliječnog biznisa "Natura vite", vrijedan osam miliona evra. Ugovor su potpisali direktor "Imleka" Slobodan Petrović, vlasnik "Natura vite" Vlado Đurić i predsjednik Upravnog odbora "Mlijekoprodukta" Rankica Marelj u prisustvu predsjednika Vlade Republike Srpske Aleksandra Džombića i ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Miroslava Milovanovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Imlek" kupio najveću mlekaru u RS

Izvor: RTS, 04.Jun.2012

Ugovor vredan osam miliona evra o preuzimanju najveće mlekare u Republici Srpskoj "Natura vite", potpisan između "Imleka" i "Mlijekoprodukta" iz Kozarske Dubice..."Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice, koji posluje u vlasništvu "Imleka", i ta srpska kompanija potpisale su u Banjaluci ugovor o kupovini...

Nastavak na RTS...

Imlek preuzeo Natura vitu iz Blatnice

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2012, 01:27

BANJALUKA - Kompanija "Imlek" iz Beograda i "Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice, koji posluje u okviru "Imleka", preuzeli su danas mljekarski biznis od preduzeća "Natura vita" iz Blatnice, kod Teslića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.