Izvor: B92, 26.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Državi državino

Beograd -- Velimir Ilić kaže da novi vlasnik Mobtela mora da izmiri obaveze i plati 52 miliona evra na ime dividendi državi.

Ako to ne urade država će preduzeti druge mere da se taj dug naplati, rekao Ministar za kapitalne investicije koji je ranije upozoravao da će u tom slulaju Mobtelu biti blokiran račun.

"Ako jedan piljar mora da izmiri obaveze, ako bilo koji privrednik mora da izmiri svoje obaveze prema državi, onda i Mobtel mora da izmiri svoje obaveze prema državi. Ne možemo prema nekom biti maćeha, a prema nekom majka. Ne vidim razlog zašto bi tolerisali da neko sada razgovara sa nama danima da nam plati nešto što mu je zakonska obaveza", kaže Ilić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.