Hotel Hilton Beograd od sutra otvoren za goste

Izvor: BKTV News, 09.Mar.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel "Hilton Beograd" od sutra otvoren za goste

Hotel Hilton u srcu Beograda od petka, 9.marta, prima prve goste i svi koji požele da osete duh tog zdanja već narednih dana mogu da odu bar na kafu.

Novootvoreni “Hilton Beograd” ima osam spratova, 242 sobe, uključujući 19 apartmana, balsku dvoranu, podzemnu garažu.Sa osmog sprata pruža se predivan pogled na Slaviju i centar Beograda, na otvorenom možete i popiti piće ukoliko vam vremenske prilike to dozvole, ili se barem fotografisati.

Hotel nudi spa tretmane, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << saunu, fitnes centar, kao i“Two Kings“ restoran u kome se poslužuju srpska i internacionalna jela.

Pored toga, na poslednjem spratu nalazi se “sky lounge“, čija se ponuda zasniva na azijskoj kuhinji.

Atmosfera sa otvaranja - Foto:Tanjug/Rade Prelić

U hotelu će biti zaposleno oko 300 ljudi, a izvođači radova bile su uglavnom firme iz Srbije.

Reč je o  investiciji je vrednoj 70 miliona dolara.

Kamen temeljac za pomenuti hotel položen je u aprilu 2016. godine.

U Beogradu je svečana vrpca tog hotela presečena 1. marta ove godine u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke, predstavnika kompanije, članova vlade, ambasadora, a večeras je upriličeno svečano otvaranje za poslovne partnere, predstavnike ministarstava, zvaničnike i medije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.