Holcim isplaćuje dividende - 645 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holcim isplaćuje dividende - 645 miliona dinara

NOVI POPOVAC - Ceo neto profit Fabrike cementa "Holcim Srbija" iz Novog Popovca u 2007. godini, u iznosu od oko 645 miliona dinara, biće raspoređen za isplatu dividende akcionarima, odlučio je Upravni odbor te fabrike.

U saopštenju Upravnog odbora "Holcim Srbija", čiji je predsednik Kurt Habersater, navodi se da će se od neto profita u iznosu od 644.378.945,45 dinara dividenda akcionarima isplatiti u novcu "u neto iznosu po akciji u visini 252,15 dinara".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Kao dan dividende za koji će se sačiniti lista akcionara za isplatu određen je 2. jun, a lista akcionara biće utvrđena na osnovu Centralnog registra hartija od vrednosti", navodi se u saopštenjui dodaje da će isplata dividende biti 25. juna.

Akcionari se pozivaju da 2. juna dostave "validne podatke o svojim tekućim računima" na koje će se izvršiti isplata dividendi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.