Hokej: Vitez bolji od Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokej: Vitez bolji od Vojvodine

U domaćem prvenstvu za hokejaše, danas su odmerile snage ekipe sa dna tabele. Hokejaši beogradskog Viteza su u Novom Sadu bili bolji od Vojvodine sa 3:0.

Do prvih bodova u domaćem šampionatu stigli su hokejaši Viteza koji su u odmeravanju snaga sa ekipom Vojvodine upisali prvu pobedu u takmičenju.

Posle prvih 20 minuta susreta, kada su igrači Vojvodine imali više prilika da postignu pogodak – četiri šuta više na gol protivnika, usledila je agresivnija igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << beogradskog tima. Sva tri gola Vitez je postigao u drugoj trećini.

Prvi u listu strelaca u 28. minutu upisao se Bogdan Janković. Vođstvo je u 35. minutu duplirao Dragan Đokić, a ispostavilo se konačan rezultat postavio je Vuk Trajković samo minut kasnije.

Nije nedostajalo agresivnosti kod oba tima ni u poslednjem delu utakmice. Golman beogrdske ekipe Aleksandar Fat ostao je nesavladan, dok je odbranivši penal čuvar mreže Vojvodine, Ivan Belić sprečio da pobeda Viteza bude ubedljivija. Vitez – Vojvodina 3:0.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SHLS: Vitez preko Voše do prvih bodova

Izvor: B92, 28.Dec.2015, 01:02

Hokejaši Viteza savladali su u Novom Sadu ekipu Vojvodine rezultatom 3:0 (0:0, 3:0, 0:0) u meču Prvenstva Srbije igranom u ledenoj dvorani "SPENS". Beogradski tim je u vrlo tvrdoj i izjednačenoj utakmici (odnos šuteva 27:23 za Vitez) u kojoj je bio formalni domaćin, do prvog trijumfa u sezoni stigao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.