Izvor: Krediti.rs, 21.Apr.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćemo kartice na pijacama!

Kompanija "Masterkard Evropa" saopštila je da se, prema njenim istraživanjima, platne kartice u Srbiji najviše koriste za kupovinu hrane i odeće, dok samo mali broj vlasnika koristi kartice za podizanje gotovine, a na pitanje gde bi želeli da koriste kartice, čak petina ispitanika je odgovorila - na pijacama.

Nastavak na Krediti.rs...






Povezane vesti

Plaćanje karticama na pijacama?

Izvor: B92, 21.Apr.2009

Beograd -- Svaki peti korisnik platnih kartica u Srbiji želeo bi da karticom plaća kupovine na pijacama, pokazalo je istraživanje kompanije Masterkard Evropa...Prema tom istraživanju, platne kartice u Srbiji najviše se koriste za kupovinu hrane i odeće, dok samo mali broj vlasnika koristi kartice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Krediti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Krediti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.