Izvor: B92, 06.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hleb skuplji od 16. novembra

Beograd -- Hleb 16. novembra poskupljuje sa 29,5 na 33 dinara, piše Politika, od sutra ponovo skuplji benzin.

Kako je rekao direktor Klasa Momir Lazić, na poskupljenje hleba uticali su rast cena pšenice i brašna, a o korekcijama cena hleba trgovci su već obavešteni.

"Brašno se sada za velike proizvođače prodaje za 26 do 28 dinara. Za manje proizvođače ono je još skuplje. Bilo je nemoguće, u izmenjenim tržišnim uslovima, veknu mesiti po staroj ceni", kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lazić.

Gorivo poskupljuje sutra

Gorivo na pumpama u Srbiji od sutra će biti skuplje za 2,5 do 3,5 dinara po litru, zavisno od vrste.

Kako je saopštilo Ministarstvo rudarstva i energetike, povećanje cena naftnih derivata posledica je povećanja cene nafte na svetskom tržištu.

Poslednja promena cene naftnih derivata u Srbiji bila je 20. oktobra, kada je gorivo poskupelo u proseku za 80 para po litru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.