Hipernet, najbolji internet i cena

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 12:06

Hipernet, najbolji internet i cena

Šta je presudno u izboru kablovskog operatora?

Da li prednost treba dati ceni, ponudi kanala ili je ipak najbolje sagledati više faktora odjednom? Analizirali smo Yettelovu ponudu i nabrojaćemo šta sve pravi razliku kada je u pitanju izbor kablovskog operatora, ne samo u kvalitetu usluge, već i za kućni budžet.

Prvo, internet je uvek i samo optički, što znači da je brz i stabilan za sve članove i može pokriti svaki deo domaćinstva. Zadnjih nekoliko godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raste potrošnja podataka zbog video sadržaja i rada od kuće, zbog čega je postalo neophodno imati stabilnu internet konekciju u svakom kutku doma. Hipernet ima isključivo brz optički internet.

Drugo, cena, koja je trenutno najpovoljnija na tržištu kablovskih operatora. Duo i Trio paketi dostupni su novim korisnicima po ceni od 1 RSD mesečno prvih 12 meseci, a zatim, u narednih 12 meseci, po najpristupačnijim cenama i razlikuju se u zavisnosti od paketa za koji se opredelite. Ukoliko ste Yettel mobilni korisnik postoje i dodatne povoljnosti.

Treće, izbor sportskog i drugog sadržaja. Pored Premijer lige, Hipernet omogućava da pratite i druga takmičenja iz NBA lige, Lige šampiona, Lige Evrope i mnogih drugih. Sav sadržaj je moguće pronaći u samo par poteza. Na primer, ukoliko želite da pogledate triler, potrebno je da odete na sekciju „Filmovi”, odaberete kategoriju „Trileri”, gde su vam na raspolaganju svi filmovi tog žanra koji su emitovani na televiziji u prethodnih sedam dana. Za dodatni sadržaj, Hipernet TV box dolazi sa preinstaliranim aplikacijama kao što su YouTube, Deezer i HBO Max.

Četvrto, Hipernet instalateri dolaze u vreme koje ste odabrali, sa adekvatnom dokumentacijom i na najefikasniji način instaliraju optiku, a stan će nakon instalacije ostati uredan kakav je bio i pre.

I na kraju, treba reći da je nedavno lansirana i Hipernet aplikacija za mobilne uređaje koja vam omogućava da gledate TV gde god se nalazite.

Vredi razmisliti, zar ne?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.