Grujić - poslovni čovek godine

Izvor: B92, 30.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić - poslovni čovek godine

Beograd -- Priznanje "Poslovni čovek godine 2007" dobio je predsednike kompanije PSP-Farman Branislav Grujić.

Poslovni čovek godine - Branislav Grujić

U saopštenju Kluba privrednih novinara se navodi da je žiri, u kojem su bili predstavnici 15 redakcija, srebrnu plaketu Poslovni čovek godine dodelio predsedniku šabačkog koncerna Farmakom Miroslavu Bogićeviću.

Predsedniku kompanije Simpo iz Vranja Dragomiru Tomiću dodeljena je zlatna plaketa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ukupan doprinos razvoju privrede Srbije.

Priznaje "Menadžer godine" u oblasti bankarstva i finansijskih usluga pripalo je predsedniku Izvršnog odbora Hipo-Alpe-Adrija banke Vladimiru Čupiću.

Žiri Kluba privrednih novinara je dodelio priznanje "Menadžer godine" najuspešnijim privrednicima 15 privrednih grana.

Dobitnici su Dragan Buđevac iz Delta-investa, Branka Vidić iz novosadskog Instituta za veterinu, Goran Vuković iz niškog Nisala, Bora Krstić iz Riboteksa iz Ljubovije, Ishak Mavrić iz novopazarske Sloge.

Nagrade su dobili i vlasnik i direktor Pinka Željko Mitrović, komercijalni direktor Don kafe Milan Petrović, direktor Kalzberga Srbija Isak Sheps.

Kao menadžeri godine u svojim privrednim granama priznanje su dobili i Zlata Stepanov iz šabačkog M-plasta, Petar Stojanović iz Dunava Grocka, Goran Stojiljković iz leskovačkog Zdravlja, te Predrag Todorović LG, Tomić Željko Tomić iz OSA računarski inženjering i Jovan Šijan iz Verano motorsa.

Počasno priznanje "Menadžer godine" dodeljeno je ocu tenisera Novaka Đokovića Srđanu Đokoviću, kako se navodi - "za tenisku porodicu Đoković".

Priznanje "Privredni novinar godine" jednoglasno je dodelio Zahariju Trnavčeviću.

Posebno priznanje za saradnju nauke i kulture, posebno za projekat "Srbija od sunca" dodeljeno je Udruženju "Balkanika" i Sanji Iliću.

Svečano uručenje priznanja biće održano u četvrtak, 31. januara u Privrednoj komori Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.