Jubilarna 50. Župska berba od 19. septembra

Izvor: Blic, 16.Sep.2013, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarna 50. Župska berba od 19. septembra

Jubilarna, 50. po redu, Župska berba biće održana od 19. do 22. septembra u Aleksandrovcu, najavili su danas organizatori na konferenciji za novinare u Turističkoj orgnizaciji Srbije.

Nekoliko decenija Župska berba predstavlja najveću svetkovinu vinograda Aleksandrovačke Župe, a i ove godine okupiće brojne vinare i izlagače, kao i sve ljubitelje ovog rajskog nektara.

Uz gurmanluke dobrodošline i čašicu Župskog vina u Vinskoj ulici, prema najavama organizatora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posetioci će imati priliku da učestvuju u karnevalu, da prisustvuju defileu učešnika, da posete brojne koncerte i izložbe.

Od 19. do 22. septembra Župsku berbu obeležiće bogat kulturno-umetnički program i zabavni sadržaji, a očekuje se prisustvo velikog broja turista.

Tradiconalna manifestacija Župska berba održava se u Aleksandrovcu od 1963. godine, dok proizvodnja vina u ovoj regiji seže daleko u prošlost.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grožđebal od 19. do 22. septembra u Vršcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2013, 15:05

Manifestacija Dani berbe grožđa održava se od 19. do 22. septembra u Vršcu 56. put po redu, najavili su danas organizatori manifestacije na konferenciji za medije u Turističkoj organizaciji Srbije. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.