Građevinac poginuo na gradilištu u Borči

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građevinac poginuo na gradilištu u Borči

Građevinac B. D. (50) poginuo je danas na gradilštu u Ulici Tihomira Ognjanova u beogradskom naselju Borča, preneli su mediji.

On je radio u kanalu na dubini od oko pet metara kada se iznenada na njega obrušila veća količina zemlje i ostao je zatrpan.

Vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće i za dvadesetak minuta su uspeli da otkopaju telo čoveka. Hitna pomoć je, medutim, mogla samo da konstatuje smrt.

Poziv smo dobili u 10.45, u Ulici Tihomira Ognjanova. Nažžalost, naša ekipa kada je došla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt, rekli su iz Hitne pomoći, prenosi Blic.

Tokom istrage biće utvrđen uzrok nesreće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo radnik na gradilištu u Borči

Izvor: B92, 21.Sep.2019

Radnik B. D. (50) poginuo je u subotu na gradilištu u Ulici Tihomira Ognjanova u beogradskom naselju Borča, preneli su mediji...On je radio u kanalu na dubini od oko pet metara kada se iznenada na njega obrušila veća količina zemlje i ostao je zatrpan...Vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.