Gradjani u proseku imaju jedan mobilni telefon

Izvor: Beta, 05.Feb.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradjani u proseku imaju jedan mobilni telefon

BEOGRAD, 5. februara 2011. (Beta) - Direktor agencije za istraživanje tržišta "Ipsos Stratedžik Marketing" Srdjan Bogosavljević kazao je da u Srbiji gradjani u proseku imaju bar jedan mobilni telefon.

On je predstavljajući analize koje je ta agencija sprovela za kompaniju Vip kazao da 99 odsto gradjana mobilne telefone koriste za pozive, 85 odsto za SMS poruke, dok 35 odsto gradjana mobilni telefon koristi za plaćanje parkinga.

"Mobilni telefoni sve više zamenjuju sat, jer služe da saznamo tačno vreme ili za budjenje, odnosno kao fotoaparati, kamere ili nosači muzike", kazao je Bogosavljević.

On je naglasio i da je istraživanje pokazalo da 21,8 odsto korisnika na internet i društvene mreže izlazi posredstvom mobilnih aparata.

Prema rečima Bogosavljevića, na tržištu Srbije sa 66 odsto dominiraju pripejd korisnici.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani u proseku imaju jedan mobilni telefon

Izvor: NaDlanu.com, 05.Feb.2011

BEOGRAD, 5. februara 2011. (Beta) - Direktor agencije za istraživanje tržišta "Ipsos Stratedžik Marketing" Srđan Bogosavljević kazao je da u Srbiji građani u proseku imaju bar jedan mobilni telefon. On je predstavljajući analize koje je ta agencija sprovela za kompaniju Vip kazao da 99 odsto...

Nastavak na NaDlanu.com...

GRAĐANI SRBIJE U PROSEKU IMAJU JEDAN MOBILNI TELEFON

Izvor: Kurir, 05.Feb.2011

BEOGRAD - Direktor agencije za istraživanje tržišta "Ipsos stratedžik marketing" Srđan Bogosavljević kazao je da u Srbiji građani u proseku imaju bar jedan mobilni telefon...On je predstavljajući analize koje je ta agencija sprovela za kompaniju Vip kazao da 99 odsto građana mobilne telefone...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.