Grad Novi Sad prodaje placeve: Početna cena 36 miliona dinara

Izvor: B92, 11.Jan.2020, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Novi Sad prodaje placeve: Početna cena 36 miliona dinara

Beograd -- Grad Novi Sad ponudio je na prodaju tri placa čija je ukupna površina preko 5.000 kvadratnih metara.

Ukupna početna cena je veća od 36 miliona dinara.

Gradsko gradjevinsko zemljište za izgradnju objekata za centralne funkcije u okviru poslovanja na ulaznom pravcu sa Rumenačkog puta, od 4.2 hiljade kvadratnih metara, ponudjeno je početnoj ceni od 30,2 miliona dinara.

Gradska uprava za gradjevinsko zemljište i investicije Novog Sada ponudila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i placeve za porodično stanovanje, u Dubrovačkoj ulici od 270 metara kvadratnih i u ulici Miloša Crnjanskog u Rumenci od 586 kvadratnih metara, a početna cena su im 4,7 miliona dinara odnosno 1,7 miliona dinara.

Javna nadmetanja za sva tri ponudjena gradska gradjevinska zemljišta u javnoj svojini Grada Novog Sada zakazana su za 13. februar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Grad Novi Sad nudi placeve na javno nadmetanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2020

Grad Novi Sad ponudio je na prodaju tri placa čija je ukupna površina preko 5.000 kvadratnih metara, a ukupna početna cena je veća od 36 miliona dinara, objavljeno je danas...Gradsko građevinsko zemljište za izgradnju objekata za centralne funkcije u okviru poslovanja na ulaznom pravcu sa Rumenačkog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.