Garavi sokak za kraj Šidskog kulturnog leta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garavi sokak za kraj Šidskog kulturnog leta

Šidsko kulturno leto po 14. put privedeno je kraju. Poslednje večeri na sceni kod KOC-a nastupila je grupa Garavi sokak. Već sa prvim notama Šiđani su pevali kao i njihovi gosti koji su zajednički obeležili verski praznik Preobraženje svečano uz tradicionalni vašar u ovom delu Srema poznatiji kao kirbaj.

Najviše su uživali najmlađi u okviru zabavnog parka koji je obilovao dobrom ponudom dok su stariji imali priliku da razgledaju štandove ali i da uživaju u završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kulturnog leta.

Ovo nije prvi puta da novosadski bend koji neguje akustični pop zvuk sa etno motivima iz Vojvodine nastupa pred Šiđanima. Utisci su bili jaki posle nastupa i ovoga puta.

KOC Šid u saradnji sa opštinom i drugim ustanovama i udruženjima od jula meseca počevši sa dečijim kulturnim letom organizovalo je niz kulturno umetničkih manifestacija, kao i muzičkih nastupa na Trgu kulture. Cilj je bio zadovoljiti sve ukuse publike.

Manifestacija je privedena kraju u veseloj atmosferi i dobroj ponudi za sve posetioce a kako je najavljeno već sada se prave planovi za narednu godinu kada je u pitanju program koji će obradovati širu populaciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.