Gabon zainteresovan za saradnju sa Galenikom

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gabon zainteresovan za saradnju sa Galenikom

Ministar spoljnih poslova Gabona Pol Tungi izjavio je da je ta zemlja zainteresovana sa saradnju sa Galenikom, saopštila je danas najstarija farmaceutska kompanija u Srbiji i regionu.

Kako se navodi, ministar Tungi je u razgovoru sa direktorom Galenike Nenadom Ognjenovićem izrazio spremnost i želju da se saradnja farmaceutske industrije Gabona i beogradske Galenike ostvari u najkraćem vremenskom roku.

Tungi je tokom posete Galenici 25. maja kazao da bi saradnja sa srpskom farmaceutskom kompanijom predstavljala deo "duboke transformacije i reforme Gabona" čiji je cilj, izmedju ostalog, stvaranje industrijskog Gabona.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Gabon zainteresovan za saradnju s Galenikom

Izvor: EMportal, 26.Maj.2010

Ministar spoljnih poslova Gabona Pol Tungi izjavio da je ta zemlja zainteresovana za saradnju s Galenikom.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.