GSP dobija 55 novih autobusa

Izvor: B92, 13.Feb.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP dobija 55 novih autobusa

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će JKP GSP "Beograd" dobiti 50 novih dizel autobusa kao i pet električnih autobusa.

"U julu prošle godine smo usvojili plan konsolidacije preduzeća GSP "Beograd" koji se primenjuje, a vezan je za smanjenje troškova i povećanje efikasnosti poslovanja, našli smo prostor u budžetu grada i posle četiri godine imamo lepu vest", rekao je Siniša Mali novinarima ispred zgrade GSP-a.

On je rekao da će javni poziv za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kupovinu novih autobusa biti završen do kraja februara.

Mali je istakao da će do 26. februara biti završena javna nabavka i izabrana kompanija za sprovođenje video nadzora u javnom gradskom prevozu.

"Za video nadzor u vozilima javnog gradskog prevoza izdvojeno je 125 miliona dinara, a dobili smo povoljne ponude", rekao je Gradonačelnik.

On je dodao da će novina u javnom gradskom prevozu biti i uvođenje besplatnig bežicnog interneta do kraja godine.

"Počeo je probni rad tako da za nekoliko nedelja očekujemo da vidimo rezultate", kazao je Mali.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.