Futog: Predstava Priča se po gradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futog: Predstava "Priča se po gradu"

U pozorištu KC Mladost u Futogu u četvrtak 20. aprila 2017. gostuje komedija u režiji Staše Koprivice "Priča se po gradu" u dva termina – od 18:00 i od 20:00 časova.

Ova intrigantna komedija govori o tome kako jedan zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Nina, njena ćerka Maja i Majine drugarice, Dunja i Koviljka, provode svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu, u dokolici isprobavajući najčudnije tretmane, kreme i ulja, uspevajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Njihovu ustaljenu svakodnevicu prekida trač o navodnom neverstvu Majinog muža, koji se širi gradom... Klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava, a višedecenijsko žensko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

"Priča se po gradu" je komad o površnosti i lažima, ljubavi i prijateljstvu, kao i priča o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama.

Igraju: Anastasia – Anja Mandić, Dubravka Mijatović, Olga Odanović Petrović i Sena Đorović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.