Formiran tim za konsolidaciju “HIP Petrohemije”

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiran tim za konsolidaciju “HIP Petrohemije”

Vlada Republike Srbije formirala je tim koji će pripremiti plan konsolidacije “HIP Petrohemije“ iz Pančeva, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Srbije.
 

 
Kako se ističe u saopštenju, zadatak tima, koji predvodi ministar privrede Dušan Vujović, je da predloži osnovne smernice za sprovođenje poslovne i finansijske konsolidacije poslovanja “HIP Petrohemije“, koja je u restrukturiranju.
Taj tim će imati zadatak i da pokrene >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << aktivnosti za pronalaženje potencijalnih strateških partnera, radi trajne stabilizacije poslovanja i okončanja postupka privatizacije, odlučeno je na sednici Vlade Srbije.
 
Izvor: bktvnews

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.