Folksvagen predstavlja novog Tiguan-a (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folksvagen predstavlja novog Tiguan-a (VIDEO)

Folksvagen će predstaviti novog Tiguan-a na svetskoj premijeri na 81. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi.

Opšta potražnja za ovim Volkswagen modelom je uvek bila vrlo visoka, sa 572,000 jedinica isporučenih širom sveta. Manji brat Touareg-a je sada na putu da nastavi dosadašnji uspeh sa novim izgledom i daljim unapređenjem tehnologije.

Tiguan je još uvek jedini SUV u svojoj klasi koji može biti poručen u dve različite varijante: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jedna za vožnju na putevima i druga koja je specifično podešena za vožnju van puteva – uključujući i dve najviše linije opreme „Track&Style“ i „Sport&Style“.

Novi pomoćni sistemi, kao što je detekcija umora, kontrola glavnog snopa svetla koji se oslanja na kameru - Light Asist i Dynamic Light Asist, kao i sistem ostajanja u traci Lane Asist predstavljaju proširenje pored već postojećih opcija. Takođe, u novom Tiguanu se nalazi i XDS elektronska diferencijalna brava.

U Evropi, usavršeno vozilo za sve potrebe će se pojaviti na tržištu u Avgustu. U Nemačkoj, već ga je moguće kupiti sa donjom cenom od 24,175 EUR.

Ovaj Folksvagen SUV je doživeo svetski uspeh, sa jedne strane zbog svojih tehničkih osobina, ali i zbog istaknutog i vanvremenskog dizajna.

S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.